Eigenaar café mishandeld

Eigenaar homocafé zwaar mishandeld

by

De eigenaar van het oudste homocafé in Antwerpen is zwaar gewond geraakt bij een gewelddadige diefstal. Armand Everaert was zondag aan het werk in zijn café Strange in de Dambruggestraat in Antwerpen en had twee klanten in de zaak. Deze mannen begonnen ruzie te maken toen de kroegbaas met de rekening kwam.

Everaerts kreeg rake klappen van het duo en kwam op de grond terecht. Dat was niet genoeg, ook op de grond kreeg hij nog enkele rake klappen van de mannen. De portemonnee van het slachtoffer werd meegenomen en de kassa werd geleegd. Na de mishandeling vluchtten de daders de zaak uit. De uitbater moest met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd worden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Heb je tips of heb je iets gezien? Laat het weten!