buschaffeur overvallen door twee mannen

Buschauffeur Rotterdam overvallen, politie zoekt getuigen

by

In relatief korte tijd zijn er in Rotterdam twee stadsbussen overvallen. De politie houdt er rekening mee dat de overvallen gepleegd zijn door dezelfde daders. Zowel de buschauffeur als de passagiers werden met een vuurwapen bedreigd. De politie heeft inmiddels beelden van de overvallers vrijgegeven.

Een dag eerder vond ook al een overval plaats op een stadsbus. Twee mannen die op de bus staan de wachten stappen in en overvallen de bus. De twee daders zijn getint en worden op midden twintig geschat. Dader 1 is ongeveer 1 meter 75 en dader 2 1 meter 65.

Mocht je iets hebben gezien, gehoord of denk je de politie op een andere manier te kunnen helpen laat dit dan direct weten via de opsporingslijn: 0800-6070. Wil je anoniem melden? Dat kan ook via: 0800-7000