Transportbedrijf Wigchers zoekt witte Ducato

Transportbedrijf Wigchers zoekt ongenode gasten

by

Transportbedrijf Wigchers roept de hulp in van alle burgers! Vrijdagnacht 16 februari 2016 zijn er ongenode gasten op het terrein geweest van het bedrijf. De schade is volgens Wigchers enorm.

Volgens de camerabeelden gaat het om een Fiat Ducato met Pools kenteken, FNW 27043. Wigchers heeft informatie gekregen dat dit voertuig veelvuldig actief is geweest in Nederland als het gaat om criminele activiteiten.

Zoals op de foto te zien is heeft het voertuig enkele duidelijke kenmerken. Wigchers roept dan ook iedereen op om uit te kijken naar de witte Fiat Ducato. Wie informatie heeft over dit voertuig of de locatie weet kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Diefstallen en berovingen worden veelvuldig uitgevoerd door mobiele bendes. Ze blijven korte tijd in een stad en trekken op deze manier vaak door landen in europa. Omdat ze vaak kort in een bepaalde plaats verblijven is de pakkans vaak klein. Ondernemers zijn vaak zwaar gedupeerd door de diefstallen en bijkomende schade. Ook woonhuizen zijn het doelwit van de criminelen en grof geweld wordt niet geschuwd.

Wigchers1 Wigchers2 Wigchers3