buschaffeur overvallen door twee mannen

Tieners opgepakt na mishandeling met bezem

by

10 februari zijn er twee tieners aangehouden door de politie in verband met een mishandeling op 8 februari vroeg in de ochtend. Het gaat om een zeventien jarige verdachte uit Asten en een verdachte van 18 jaar uit Someren. Eerder werden al 2 andere knapen opgepakt die ook met de mishandeling te maken hadden.

Het slachtoffer van de mishandeling was de bewuste nacht rond 02.00 uur bij zijn woning bezig om glas op te ruimen. Eerder was er een ruit ingegooid bij de woning van de man. Tijdens het opruimen kwamen er enkele jongeren voorbij die de man lastigvielen. Een van de jongens pakte de bezem af van de man en begon hem hiermee tegen zijn hoofd te slaan. Van de andere jongens kreeg hij nog een aantal rake klappen en trappen, daarna gingen ze er vandoor.

De gewaarschuwde agenten konden twee jongens in de buurt aanhouden. Woensdag 10 februari werden de twee andere verdachten aangehouden en ingesloten voor verhoor en verder onderzoek. De eerder aangehouden jongens zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Mishandelingen zonder enige aanleidingen komen al jaren voor en hebben soms een dramatische afloop. Diverse malen zijn er dodelijke slachtoffers gevallen.